Erhvervscoach og stresscoach Anders Elholm Jeppesen fra Elholm Coaching, der primært opererer i Aalborg- og Frederikshavn-området udtaler:

’Som mindre virksomhed eller som leder kan man nemt blive ’fanget’ af driften på den måde, at al éns tankevirksomhed og tid bliver brugt på drift, drift og drift. Alt der har en lidt længere horisont, såsom forebyggelse, forberedelse og forretningsudvikling får slet ikke den opmærksomhed, som er nødvendig og som virksomheden og lederen godt ved, burde få mere opmærksomhed. Der bliver ikke truffet gennemtænkte strategiske beslutninger, sat konkrete mål eller lavet operationelle arbejdsplaner. I stedet kommer man ’bare igennem’ en dag af gangen.

En fixer-kultur hvor man handler sig ud af udfordringerne, er blevet automatik og mange er kommet rigtigt langt med denne kultur. Denne løsningsorientering og handlekraft er god at holde fast i og får endnu større kraft, når de bliver kombineret med overordnede, fastlagte og konkrete målsætninger. En bagvedliggende plan og vision fjerner ofte følelsen af ”vi kunne have gjort det bedre, hvis bare…”. Det giver ro i maven at udvikle virksomheden ud fra målsætninger, som kan sætte en fælles kurs.

Mange ledere læser om og forsøger at tilrette virksomhedens hverdag til en best practice, som så alligevel ikke passer til netop deres udgangspunkt, kultur og deres virkelighed og derfor udebliver resultaterne også. Som erhvervscoach går opgaven derfor ofte ud på at finde den bedste løsning for netop denne virksomhed. Vi kan sagtens finde inspiration i de mange ’best practices’, der findes, men de skal efterfølgende modelleres og tilrettes den enkelte virksomhed’.

Kontakt Elholm Coaching

Kunderne til erhvervscoaching er ofte ejerledere, mindre virksomheder eller ledergrupper, der vil have en klar retning på forretningsudviklingen og støtte til eksekveringen af nye tiltag.

Mangler I en erhvervscoach i Aalborg eller Frederikshavn kan Elholm Coaching kontaktes på 51935003 eller mail info@elholm-coaching.dk .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *