Et Lagerhotel kan frigøre din tid, plads og bekymringer

Et lagerhotel med pick & pack, kan være meget nyttig – hvis du står med pladsmangel eller ikke selv har tiden til at få pakket alle ordrene. Så kan et lagerhotel med pick & pack være en stor fordel for din virksomhed.

En del starter i det små, og når virksomheden og salget vokser, kan pladsen være mangelfuld, og tiden blive brugt til andet og bedre end selv at skulle pakke og sende alle ordre ud.

Du har måske en webshop, som er støt voksende, eller du sælger vare og er underleverandør til butikker og kæder. Om du skal bruge meget plads eller lidt mindre plads – så kan et lagerhotel med pick & pack frigøre din tid, plads og bekymringer.

Tilbud på Lagerhotel med pick & pack

Man kan ved mange lagerhoteller lave specifikke aftaler som er tilpasset dine behov for hjælp, inkl. varemodtagelse, pakning, mærkning, levering osv. Så lige hvor lagerhotellet ligger, er ofte ikke så væsentligt, med mindre du selv gerne vil på besøg ofte – eller selv komme med vare og dermed foretrækker det ligger i din nærhed.

Sørg altid for at få lavet en samarbejdsaftale, hvori priser, antal pluk, kvm plads (til varer), evt. pakning & emballage osv. indgår – så du kender prisen.

Husk også at sørge for at lagerhotellet har de rette sikkerheds features og forsikringer (i tilfælde af indbrud/brand), ligesom du skal vide om lageret er opvarmet/nedkølet (hvis dette er vigtigt i forhold til dine varer).

Lagerhotel Anbefaling

Vi kan anbefale Topvirks lagerhotel, der er belliggende i Frederikshavn i Nordjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *