Navneskilt til postkasse

Mangler du et flot navneskilt til postkasse eller husnummer til postkassen? Der er ikke ret mange fysiske butikker, som har unikke eller pæne postkasse stickers. Ofte er de helt simple, i én enkelt format, og ikke ret pæne, enkelte byggemarkeder har dem, og de koster en formue i forhold til det man får.

Heldigvis kan du købe postkasse stickers på nettet, hvor du kan få en meget mere variabelt udbud og stilarter, som matcher din postkasse og som giver en flot finish på din nye postkasse.

En anden stor fordel er, at de postkasse stickers man køber på nettet; da kan man oftest vælge de bogstaver man behøver, dvs. man skal ikke købe et eller flere ark med alle alfabetets bogstaver eller tal (som man jo alligevel ikke har brug for). Så sparer man både penge, og det er jo også meget mere bæredygtigt, i forhold til spild. Da man jo kun får de bogstaver eller tal man bestiller.

Postkasse stickers

Super fedt Postkasse Stickers design – Kan købes ved Postkassestickers.nu

Foruden skilt til postkassen, så kan man ofte også købe sjove figurer, som matcher ens familie, f.eks. med farr, mor og de antal børn man har.

Men der er også andre fede design detaljer, der måske matcher husets stilrene design, eller til ens firma adresse osv. Mulighederne med skilte og stickers til postkassen er mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *