Der har igennem en del år været en opadgående trend i antallet af søgninger af folk, som bruger sammenligningssider. Specielt indenfor shopping.

Alle kender, og/eller har sikkert prøvet at bruge sider som Pricerunner og Kelkoo (specielt shopping produkter). Hvor det er muligt at sammenligne priser på de samme produkter på tværs af butikkerne.

Sammenligningssiderne forefindes også i forhold til rejser og hoteller, som f.eks. Momondo osv.

Det giver også god mening, at sammenligningssiderne er blevet så populære, da de gør beslutningsprocessen meget nemmere for kunderne på tværs af produkter, ydelser og butikker. 

Der vil komme flere sammenlignings niche-sider

Vi har indtil nu set sammenligningssider, der fokusere på store brancher med forbrugervarer, rejser og restauranter. For fremtiden vil vi se flere sammenligningssider, som dukker op i andre nicher og især i brancher, der er svære at gennemskue.

Vi vil især se, at der kommer sider, der vil give fuld gennemsigtighed i lån, forsikring og andre finansielle sektorer, hvor det i dag er svært at sammenligne de forskellige produkter.

Flere af siderne vil også løbende blive bedre til både at kigge på, hvor du får de bedste priser, men i endnu højere grad også viser hvem der har den bedste service, levering og kundeanmeldelser, hvilket gør det endnu lettere for dig, som kunde i beslutningsprocessen.

En af de nye niche sammenligningssider er bl.a. https://billigzonen.dk/ – Denne sammenligningsside, har guides og sammenligninger omkring, lån, bredbånd, måltidskasser, banker, a-kasser, tv-pakker, streaming tjenester og mobilabonnementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *